domingo, 26 de agosto de 2012

El 11 de setembre (Carta publicada a El Punt-Avui 26/08/2012)


Davant del proper 11 de setembre se’ns convoca a manifestar-nos per la sobirania de Catalunya. El govern de CiU que mitjançant pactes amb el PP ha fet el atac més important darrerament a la cohesió de la societat catalana amb la seva política de submissió als mercats i que està disposat a vendre una part de Catalunya al Sr. Adelson, 
s’embolica ara amb la senyera per intentar fer oblidar les retallades en sanitat, ensenyament, etc i ens diu que participarà a la manifestació, potser inclús amb el seu president al davant. No veig com puc participar amb ells de la mateixa reivindicació.

Crec que som ja molts els que aquests darrers mesos hem dit clarament que no ens deixem enganyar més, que volem un altre Catalunya. Una Catalunya amb dret a decidir davant del Estat però també davant els mercats. Una Catalunya socialment més justa, que per sortir de la crisi demani el esforç dels que més tenen i no castigui encara més els que tenen menys. Una Catalunya amb una economia per lluitar contra l’atur basada, no en el totxo, ara a més a més amb el joc i les màfies com a acompanyants, si no en nous sectors: l’ecologia, l’atenció a les persones…Per aquesta Catalunya sí paga la pena seguir mobilitzant-se el 11 de setembre, abans i després.

Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario