martes, 2 de octubre de 2012

Eleccions a Catalunya (El Periódico 2/10/2012)


Crec que després de la votació de la setmana passada al Parlament de Catalunya i per el que diuen les enquestes, ja està clar que hi ha i haurà una majoria clara a favor del dret a decidir a Catalunya. Tenint en compte això, demanaria als partits que es presentin a les properes eleccions del 25-N que ja que en aquest tema hi ha un acord majoritari no centrin la campanya en qui és més o menys sobiranista si no en explicar-nos quin model volen per aquesta Catalunya, que ens expliquin les diferències entre uns i altres:

Que ens diguin si volen seguir en el camí de les retallades i privatitzacions de serveis o son partidaris de demanar un major esforç fiscal als que més tenen.
Si confien la recuperació econòmica a projectes com Eurovegas o similars o volen fer una aposta per l’ innovació, l’economia verda…
Si la Catalunya que volen és la que segueixi convivint amb la corrupció, casos Palau, ITVs, Innova…o s’hi volen enfrontar decididament
Si la Catalunya sobirana que imaginen la volen també sobirana respecte els mercats, la troika… En definitiva  si volen una Catalunya com Grècia o com Islàndia.
Dret a autodeterminació si, però també a decidir quines polítiques volem per Catalunya.

Jaume Rovira
Barcelona

2 comentarios:

  1. Jo vull una Catalunya, senzillament INDEPENDENT!!! desprès ja farem el nostre model de país, no posem abans el carro que la mula.

    ResponderEliminar
  2. I el govern de CiU Carrega La responsabilitat i el peix sobre les espatlles de la resta d'ensenyants del centre, que en molts casos NOMÉS Poden fertilit de guarderia d'aquells Nens que s'han quedat sense mestre.
    I no NOMÉS AIXÒ, els condicions d vida que pateixen molts Ciutadans són difícils, el Treball és precari i qui el vaig perdre te Moltes dificultats per TROBAR-posa un Altre; d'AQUESTA manera el que en diuen Firma de vida l'estan Posant sota Poc de Blog i, mentre i Tant anem estrenyent el cinturó per que uns POCS s'atipin i s'omplin les butxaques.
    Potser el dia catorze hauria de ser un dia de mobilització general.

    ResponderEliminar