domingo, 16 de junio de 2013

Sobre BCN World (Publicada a La Vanguardia 19/06/2013)


Sembla que després del fracàs d’Eurovegas, els nostres governants volen seguir insistint en el mateix, ara ens proposen, en col·laboració entre altres amb inversors xinesos amb un currículum dubtós,  seguir amb el mateix model a les comarques de Tarragona. Curiós país Catalunya que ha passat de voler ser el Silicon Valley o el Massachusetts europeu a competir amb Madrid per ser la capital del joc, el Macau del vell continent.


Per això el govern de CiU no dubtarà en canviar la legislació actual per afavorir el joc, baixant els impostos i permeten el crèdit per els jugadors, passarem d’intentar lluitar contra la ludopatia a convertir-la en una activitat a promocionar. En aquest sentit sembla que a l’hora de legislar, per el govern tenen més pes els interessos privats d’alguns als generals de la ciutadania. Deu ser el “business friendly”.

Això si, ha evolucionat el model que CiU te de l’emprenedoria. Podríem dir que hem passat del model d’emprenedor que després de passar per l’administració pública crea una empresa que viu del favor de la mateixa administració (de tant d’èxit en la sanitat) a un model més cosmopolita en el que a més a més d’amics i coneguts s’afavoreix a especuladors i presumptes mafiosos vinguts d’altres parts del mon.

Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario