miércoles, 16 de octubre de 2013

12 d'octubre (publicada a El Punt/Avui el 16/10/2013)

Aquest 12 d’octubre Alicia Sànchez Camacho ha fet un pas mes en el seu camí cap a la desaparició com a dirigent política. Camí que va començar al voltant d’un ram de flors al restaurant La Camarga i que es va accelerar en els darrers dies amb el menyspreu del seus correligionaris espanyols a la seva oferta de solució al problema de Catalunya.
El 12 d’octubre ens diu ara L’Alicia Sànchez Camacho, la majoria silenciosa dels catalans ha sortit al carrer, potser si però si és així l’únic problema és que s’hauria demostrat que havia deixat de ser silenciosa al mateix temps que havia deixat de ser majoria.
Però jo si puc estar d’acord amb ella de que Catalunya és complexa, que hi han moltes sensibilitats diferents i que és difícil saber avui quina és la majoritària. És veritat poden haver majories i minories, silencioses i cridaneres, però, en democràcia tan sols hi ha una forma d’establir quina és majoritària de veritat, les urnes. Per això la gran majoria de catalans i catalanes volem expressar la nostra opinió mitjançant una consulta i em, ens costa entendre perquè alguns si volen oposar a Espanya i encara més a Catalunya
Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario