sábado, 30 de mayo de 2015

Els suspensos deTV3 (Publicada a El Periódico, 30/05/2015)



El 24 de maig hem viscut unes eleccions municipals que han canviat moltes coses, per primer cop tindrem a Barcelona una alcaldessa que representa una candidatura netament d’esquerres (d’extrema esquerra i anti-sistema diu Fernández Díaz), a tot arreu avancen candidatures ciutadanes i fruit de diferents confluències, a la resta del Estat ens trobem els casos de Madrid, amb Manuela Carmena, de València, de A Coruña, Saragossa...Un autèntic terrabastall, la major part dels diaris europeus en parlen i destaquen la importància del que ha succeït.

I què fa la nostra televisió? El dijous 28 de maig programa el seu primer debat després de les eleccions, per parlar d’aquestes? no, com és habitual per parlar del procés sobiranista. Primer suspens per TV3, suspens en actualitat.
I com fa el debat? Com correspon a una televisió pública convidant a tots els actors? A gent a favor i en contra de la independència? Altre cop no, convida no més ala partits que hi son favorables (CiU, ERC i CUP) i a la ANC i Omnium Cultural. Segon suspens, suspens en objectivitat.
Els catalans i les catalanes teníem una bona televisió pública, ara tenim una TV3 que s’assembla cada cop més a Tele Madrid o als pitjors temps de Canal 9

Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario