miércoles, 23 de diciembre de 2015

Després del 20D (Publicada a El Periódico, La Vanguardia i El Punt/Avui 24/12/2015))



El resultat de les eleccions d'aquest diumenge crec que ens hauria de fer reflexionar. Fa tan sols una setmana se'ns deia que el referèndum era quelcom que pertanyia a una pantalla ja passada, avui  el partit que el defensava ha esdevingut la força més votada i amb diferència, expressant el que ja deien les enquestes, que la majoria de catalans segueix pensant que aquesta via és la única possible.
També els darrers mesos semblava que el conflicte nacional era el que més importava a la gent, en canvi el resultat de les eleccions ens diu també que hi ha una gran part de la societat  que prioritza la necessitat de donar respostes urgents a la situació de crisi econòmica i social que vien moltes persones al nostre país.
És hora de aturar-se a pensar i fer un tomb en les polítiques nacionals i socials. I una cosa més quan la CUP i Junts pel Si tornin aquesta setmana a negociar un possible pacte de govern, algú podrà encara defensar l'investidura de Mas quan el seu partit ha quedat quart a Catalunya? Penso que pel be dels catalans i les catalanes, siguin o no independentistes, Mas hauria de fer un pas enrere i amb ell tota CDC. Ningú entendria avui una altra cosa.
Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario