lunes, 30 de mayo de 2016

Eleccions al Estat o a Venezuela? (El Punt/Avui 30/05/2016)

El proper 26 de juny votaré per segona vegada en pocs mesos a les eleccions per el Congrés de Diputats. I voldria manifestar que per votar en aquestes eleccions tindré en compte les polítiques que fins ara han fet els que han governat al Estat però també a Catalunya i les propostes que presenten els diferents partits i coalicions.
Valoraré qui és el responsable o qui ha estat d'acord en les retallades, qui va votar la modificació del article 135 de la Constitució, que han fet els diversos partits per acabar amb la plaga dels desnonaments  o amb la pobresa que afecta a cada vegada més  persones o qui va aprovar les diverses reformes laborals que han debilitat cada cop més els drets dels treballadors i treballadores, valoraré també les diferents propostes que se'ns plantegen per solucionar el conflicte de Catalunya amb Espanya.
Ho dic perquè sembla que per alguns partits que han governat fins ara, o per altres com Ciutadans, el més important d'aquesta campanya no serà parlar dels problemes dels espanyols sinó de Venezuela. Vull deixar clar que com que es tracta de decidir el govern del Estat Espanyol i no del de cap país sud-americà, el meu vot no es decidirà per una campanya feta a milers de km de distància. Una campanya que si és de veritat de defensa dels Drets Humans espero que els líders d'aquests partits oblidin el electoralisme per portar-la també a molts d'altres països, alguns molt amics del Estat, que els incompleixen de forma molt més greu.
Jaume Rovira

1 comentario:

  1. Jo també votaré pel que fant els partits polítics a casa nostra. I per soposat el Sr. Rivera no tendrà el meu vot. Si el preocupa tant la política venezolana dons que s'en vagi a viure i a fer política en allà. Demano perdó als i a les venezolanes no tenen cap culpa i no es mereixen segons quins personatjes.

    ResponderEliminar