jueves, 15 de septiembre de 2011

Educació per a la Ciutadania i el PP (El País 15/09)

El PP s’ha oposat a l’assignatura d’educació per a la ciutadania des de la seva implementació. Es normal, per tant, que en aquest moment en que els dos grans partits han decidit que la sobirania nacional ja no radica en el poble si no en els mercats, una assignatura que forma en els drets humans , en la importància d’allò  és públic sigui vista no solament com a perillosa per a l’estabilitat de l’estat si no que, possiblement, pugui ser titllada  d’anticonstitucional.
El PP ens presenta la seva alternativa: “Educació per a emprenedors”. Ho trobo encertat en aquests moments i confio que sigui impartida per persones com: Gerardo Díaz Ferrán (expresident de la CEOE), Francisco Correa,  Ruiz-Mateos i Mario Conde, exemples d’empresaris, perdó d’emprenedors, d’aquest país que tant han  col·laborat al benestar ,  no dels espanyols, si no dels seus familiars i amics.

Penso que el PP es queda curt al proposar aquesta assignatura. No tot l’alumnat podrà arribar a ser “emprenedors”, també seria necessària una altra assignatura per a la formació de nous treballadors i treballadores en la qual aprendrien els avantatges dels contractes “escombraries” , de la desregulació laboral o de la jubilació als 70 anys.

Margarida Prats
Professora d’institut
Barcelona Educació per a  la Ciutadania i el PP


No hay comentarios:

Publicar un comentario