miércoles, 20 de febrero de 2013

Corrupció i procés sobiranista (Publicada a El Periódico i El Punt/Avui 20 i 21/02/2013)


Des de fa setmanes van sortint a la llum diferents casos de corrupció que afecten tant a CDC com a UDC, cas Pallerols, ITV, Crespo, Sant Hilari, noves revelacions del cas Palau…
La reacció d’alguns membres del govern i també de “l’oposició” d’ERC ha estat la de manifestar que es tracta d’una maniobra per posar pals a les rodes del procés sobiranista. Això sembla que és més important que el que existeixin o no aquests casos de corrupció. La realitat és que gran part d’aquests casos porten ja molt temps d’investigació i no poden ser un invent tret ara de repent per aturar les legítimes aspiracions dels catalans, més aviat sembla el contrari, que CiU utilitza aquestes aspiracions per intentar tapar els seus draps bruts.
Els catalans comencem ja a estar tips de que cada vegada que es critica al govern de Catalunya o a CiU, s’intenti convertir aquesta crítica en un atac a Catalunya, ja ho han repetit masses vegades. I estem també tips de que utilitzin el desig de major sobirania per tapar les polítiques antipopulars o la corrupció. Van voler utilitzar l’estelada per tapar les retallades a les passades eleccions del novembre amb no massa èxit i tampoc tindran ara èxit si volen utilitzar-la per tapar la corrupció.
Jaume Rovira
Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario