martes, 10 de mayo de 2011

INDIGNAR-SE NO ÉS SUFICIENT… CAL PASSAR A L'ACCIÓ!

El 14 i el 22 de maig no ens podem quedar a casa!
Vivim la crisi econòmica més greu que hi ha hagut en dècades. La cobdícia d’uns pocs, emparats pel neoliberalisme dominant, fa que molta gent ho passi malament i que tot trontolli. Veiem com s’aguditza arreu la confrontació social i política i nosaltres no podem quedar-nos d’espectadors amb tot el que hi ha en joc. Tenim ara davant nostre dues dates molt importants per contribuir a donar col·lectivament un missatge: o de feblesa, de que poden seguir collant o -pel contrari- de força, de que comencem a plantar cara. Depèn de tots i totes nosaltres.
Aquest proper dissabte 14 de maig, al matí, per la que serà una gran mobilització unitària contra les retallades en els serveis públics, en la salut, l’educació, els serveis socials o el transport públic, mentre s’amplien els regals fiscals a les rendes més altes.
Però no podem quedar-nos aquí, el diumenge 22 de maig tenim una segona oportunitat per convertir el nostre rebuig i la nostra indignació en política de transformació. En vots no resignats, en vots per fer polítiques diferents, en vots per afrontar la crisi sense que la paguin els de sempre, perquè, com diu la campanya electoral d’ICV-EUiA: “no podem escollir els problemes als que ens enfrontem, però sí podem escollir com ens enfrontem als problemes”.
El 14 i el 22 de maig no ens podem quedar a casa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario