martes, 1 de marzo de 2011

Les incoherències del Sr. Trias (El Punt i l'AVUI, 1 de març)

He llegit unes declaracions del Sr. Trias en aquest diari en què diu que vol mostrar molt d'interès i sensibilitat pels temes socials, però no puc deixar de recordar que, en aquests anys de regidor, ha votat sempre en contra de totes les mesures que el Sr. Gomà ha proposat en aquest àmbit.
Cap altra gran ciutat espanyola dedica un percentatge tan alt de pressupost a les polítiques socials... però tot s'ha fet amb el vot en contra del Sr. Trias!
Passa el mateix quan el sentim acceptar les retallades en la construcció de la línea 9 del Metro, perquè no hi ha diners, però sí que proposa invertir en el desdoblament del túnel de Vallvidrera. O quan critica que s'hagin fet tantes escoles bressol municipals... perquè era millor deixa-ho a la iniciativa privada! O quan reclamava, ja en plena crisi, al conseller Saura més mossos per a la ciutat, però no diu res al conseller Puig, que ara retalla les previsions que s'havien fet.
Amb CiU al govern de la Generalitat les incoherències del Sr. Trias surten a la llum, perquè se li fa més difícil d'amagar els interessos i valors que realment defensa. La gestió de la greu crisi que les receptes neoliberals ha provocat està posant a cadascú al seu lloc.

Xavier Riu i Sala

No hay comentarios:

Publicar un comentario